Μαθήματα
Διδάσκονται
Κλασσικό μπαλλέτο
Χαρίζει ομορφιά και χάρη μέσα από την αρμονία μουσικής και κίνησης. Διδάσκει πειθαρχία σε πνεύμα και σώμα. Το κλασσικό μπαλλέτο αποτελεί την βάση όλων των χορών.
Hip-hop
Χρησιμοποιώντας γνώριμες μουσικές και κάνοντας ένα καλό ζέσταμα χορεύουμε σε ρυθμούς R' n B. Χαρακτηριστικό του hip-hop είναι οι στακάτες κινήσεις πάνω στο μπιτ της μουσικής καθώς και η γρήγορη ταχύτητα που λειτουργεί σαν πρόκληση για το μυαλό και το σώμα.
Stretching
Μια γυμναστική για όλες τις ηλικίες με
ασκήσεις στο πάτωμα και στην μπάρα
που βοηθούν στην ενδυνάμωση του
κέντρου στο στήσιμο της πλάτης και
κυρίως στην διάταση του μυικού συστήματος.
Γυμναστική για όλες τις ηλικίες
Μια γυμναστική για όλες τις ηλικίες με
ασκήσεις στο πάτωμα και στην μπάρα
που βοηθούν στην ενδυνάμωση του
κέντρου στο στήσιμο της πλάτης και
κυρίως στην διάταση του μυικού συστήματος.
Musical
Στο μάθημα αυτό οι μαθητές διδάσκονται την γοητεία του musical. Με μουσικές από πασίγνωστα musical όπως "Chicago", "Cats", "Grease" οι μαθητές μαθαίνουν να κινούνται με θεατρικότητα, δυναμική και μοναδικό στυλ. Εντάσσεται στο μάθημα jazz.
Oriental
Στο μάθημα αυτό διδάσκεται η τεχνική
του oriental με την συνοδεία μαγευτικών ανατολίτικων ρυθμών που ταξιδεύουν το πνεύμα σε άλλες χώρες και κουλτούρες.
Jazz
Ένας δυναμικός μοντέρνος χορός με την μουσική να λειτουργεί προτρεπτικά και να έχει ως στόχο την χαρά για την κίνηση, την σωματική αρμονία αλλά και την ανάπτυξη της τεχνικής.
Flamenco
Δύναμη πάθος χαρακτηρίζει το μάθημα αυτό στο οποίο ο μαθητής μαθαίνει καστανιέτες, τεχνική χεριών ποδιών καθώς και μια ατελείωτη ποικιλία ισπανικών ρυθμών χορών και στυλ.
Ένας δυναμικός μοντέρνος χορός με την μουσική να λειτουργεί προτρεπτικά και να έχει ως στόχο την χαρά για την κίνηση, την σωματική αρμονία αλλά και την ανάπτυξη της τεχνικής.
Nouveau Flamenco
Χορογραφίες στο πνεύμα του ισπανικού χορού με εισαγωγή μοντέρνων στοιχείων
από σύγχρονο χορό και jazz. Εντάσσεται στο μάθημα flamenco. Δύναμη πάθος χαρακτηρίζει το μάθημα αυτό στο οποίο ο μαθητής μαθαίνει καστανιέτες, τεχνική χεριών ποδιών καθώς και μια ατελείωτη ποικιλία ισπανικών ρυθμών χορών και στυλ.
Latin
Με το ζευγάρι σου αρχίζεις να λικνίζεσαι σε ρυθμούς mambo rumba samba salsa merengue!
Latin χοροί που ανεβάζουν την διάθεση και παράλληλα γυμνάζουν το σώμα μέσα από
την ασταμάτητη κίνηση!
Σύγχρονος χορός
Το μάθημα του σύγχρονου χορού βασίζεται
στην οργανική κίνηση του σώματος στον χώρο.
Μαθαίνει κανείς να χρησιμοποιεί σωστά το βάρος και την ενέργεια του, έχοντας σαν αποτέλεσμα την διαδοχικότητα της κίνησης. Συνδυάζει δυναμικές κινήσεις μαζί με ακροβατικά στοιχεία, δίνοντας έμφαση
στην αφαιρετική πλευρά του χορού.
African dance
Το μάθημα του αφρικανικού χορού
συνδυάζει ένα καλό ζέσταμα για
ενδυνάμωση και ευλυγισία.
Στην συνέχεια, πάντα με τους ήχους των αφρικανικών κρουστών, ξεκινάει η εκμάθηση παραδοσιακών χορών της δυτικής Αφρικής.
Είναι χοροί γρήγοροι και δυναμικοί, χοροί του πολέμου και της ειρήνης, χοροί για τις χαρές
και τις λύπες.
Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία που
απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας.
Pilates με μπάλες
Με πολύ ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο εκτελούμε ασκήσεις με μπάλες που έχουν στόχο την εκγύμναση όλων των μυικών αλυσίδων και κυρίως την ενδυνάμωση του κέντρου μας.
Zumba
H Zumba είναι μία πολύ σπουδαία άσκηση για όλο το σώμα. Είναι χορός και άσκηση μαζί. Περιλαμβάνει γρήγορους ρυθμούς και κινήσεις από σάλσα, τσα-τσα, ρέγκε,μερέγκε και σάμπα. Έχει σαν αποτέλεσμα καύση του λίπους, εκγύμναση όλων των μυικών ομάδων, τόνωση της καρδιακής λειτουργίας και παράλληλα διασκέδαση και ενέργεια που μετατρέπει την αίθουσα σε ζωηρό πάρτυ. Απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών.